Zakelijk leasen

In uw auto van de zaak brengt u heel wat tijd door. Dus als het om uw nieuwe auto gaat, willt u het beste voor uzelf. Die ambitie staat nu voor u klaar. Uw keuze voor Opel is nu nog makkelijker met de speciaal ontwikkelde uitvoeringen voor de zakelijke markt: De Opel Business en Business Executive. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs.

Contact: Telefoon: 030 602 44 33 E-mail: info@opel.free2move-lease.nl

Stel uw Opel samen

Opel Private Lease

Met Opel Private Lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij u de periode zelf bepaalt: 30, 36, 48 of 60 maanden. In het maandbedrag zitten alle bijkomende kosten, alleen de kosten voor tanken betaalt u nog zelf.

Opel heeft het Keurmerk Private Lease. Zo weet u zeker dat de voorwaarden in orde zijn, omdat de voorwaarden tot stand zijn gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Contact: Telefoon: 030 602 44 22 E-mail: info@privatelease.opel.nl

Maandbedrag berekenen